Kontakta oss!

Den här sidan är till för dig som besökare, och som har frågor och synpunkter på innehållet här på sidan. Vår förhoppning med webbplatsen är att den ständigt ska vara i förändring, samt att den ständigt ska förbättras och bli till ännu större nytta för dig som forskare och privatperson. Här är du välkommen att lämna synpunkter på webbplatsens innehåll, såväl god som mindre god kritik.


Webbansvarig
Den webbansvarige vänder du dig till om du har frågor som gäller brustna eller felaktiga länkar, eller om du har tekniska frågor om webbplatsen.

webbansvarig@ceven.se

Webbredaktionen
Webbredaktionen vänder du du dig till om du har frågor eller synpunkter på webbplatsens innehåll. Det kan vara felaktiga uppgifter eller ihopblandade datum. Eller kanske infromation som är undermålig och behöver tillämpas. Här kan du också komma med synpunkter på vad som är bra eller dåligt. Har du någon bra idé om hur sajten kan bli ännu bättre, eller om du saknar någon funktion. Skriv till oss. Om du har någon fråga eller annat som rör annonser, bilder eller något annat, tveka inte att ta kontakt så hjälper vi dig per omgående. Vi hoppas att Ni förstått lite av vad vi vill ha sagt i och med denna lilla information.

webbredaktionen@ceven.se

Ägaren av sidan
Vill du komma i kontakt med ägaren till sidan och domänen så har du möjlighet till det via denna länk. Här kan du ställa din fråga direkt till honom för mer ingående frågor om just ägandet.

mikael@ceven.se

OBS: all e-post till våran hemsida skickas okrypterat över Internet. Vi kan inte garantera att den inte läses av någon obehörig. E-posta därför inte frågor eller information som rör personer som i förlängningen kan sammankopplas med tidigarenämnda och därav bli skadade eller utsatta för obehag.

Tack på förhand hälsar redaktionen

  
 
  

www.ceven.se © 2005 - 2007 Mikael Skogman
My productions @ one.com Webhotell